Vad vi erbjuder

Vi hjälper er framåt på den digitala resan!

Här kan du läsa mer om vad vi kan hjälpa er med.
Hittar ni inte det ni behöver så hjälper vi er gärna vidare. Ring, så pratar vi!

Månadsuppdrag

digital Marknadsavdelning

I ett månadsuppdrag blir vi tillsammans er nya kollega. Med vår samlade kompetens kompletterar vi er marknadsavdelning med allt eller delar inom den digitala marknadsföringen. Vi kan ta ansvar för strategi, utveckling, projektledning och innehållsproduktion. 

Projekt

Digital utveckling

Står ni inför tekniska utmaningar? Eller kanske behöver ni ha ett digitalt ansiktslyft i företagsprofilen. I vårt team har vi utvecklare, grafiska designer och webbdesigner med många års erfarenhet. Se exempel på vad vi kan hjälpa till med nedan. 

Exempel på vad vi kan hjälpa er med...

webbshop_kundresa

Bygga en e-handel med kundresan i fokus

För att en e-handel ska bli en lyckad försäljningsmaskin räcker det inte med en fungerande teknisk plattform. När all teknik är på plats börjar arbetet med att dra besökare till webbplatsen och få dem att bli kunder. Dessutom vill du naturligtvis att de uppskattar och vill upptäcka mer av dina erbjudanden.

Vårt team av e-handelsanalytiker hittar dina kunder och kartlägger deras behov och beteende. Med denna kunskap skapar vi strategier för att optimera kundgenerering, kundupplevelse och lönsamhet för din e-handel.

Digital marknadsföring med fokus på resultat

Som din digitala marknadsförare utgår vi från dina uppsatta mål för verksamheten. Genom kartläggning och analys av sökord, konkurrenter, teknik, innehåll, kundbeteende och kanaler tar vi fram en plan för hur vi tillsammans når dessa mål. Samtidigt som vi genomför planen ser vi till att mäta och analysera resultatet av våra insatser. Genom metoden ”Growth Hacking” hittar vi de kanaler som ger bäst resultat. Detta gör att vi kan justera och trimma vår fortsatta plan så att den ger bästa möjliga utfall.

Vårt team av marknadsföringsexperter tar fram en totalbild av din verksamhet på nätet och en plan för hur du effektivast kan uppnå dina KPI:er och maximera din ROI.

pexels-tracy-le-blanc-607812
mobile-phone-1875813_1920

Ta fram en digital plattform för kunder eller personal

Oavsett om ni vill utveckla ett enklare intranät eller en komplex mobilapplikation stöttar vi er genom både planering, kravställning och programmering.

I projektet ingår också dynamiska gränssnitt och UX som harmonierar med er grafiska profil. Våra utvecklare kvalitetstestar allt innan vi levererar och publicerar.

Vi har programmerare som är tillgängliga för att arbeta dedikerat på dina projekt på frilans eller per projekt. 

Bygga en hemsida som genererar fler kunder

En hemsidas framgång mäts i hur väl den uppfattas av dina besökare och hur väl den lyckas konvertera dessa till leads eller kunder. För att detta ska fungera behöver sidan vara optimerad när det gäller teknik och struktur men också vad gäller design och innehåll. Vi ser till att konverteringsresan från att skriva in en sökning på Google till att bli kund på din sida fungerar optimalt på alla plan.

Vårt expertteam bygger en webbplats som gör jobbet att hitta och konvertera dina besökare och ser till att dina övriga system fungerar i samklang med din hemsida.

pexels-tranmautritam-251225

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig och bokar en tid då vi berättar mer om hur vi kan hjälpa dig och hur du får kontroll över din digitala marknadsföring.

MENY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.